Szerzői jogok

Tisztelt felhasználók!

A honlapunkon olvasható szócikkek kiterjedt kutatómunka eredményeként jöttek létre, a projektben dolgozó művészettörténészek egyéni és csoportos erőfeszítései révén. Ennek megfelelően teljes egészében szerzői jogi védelem alatt állnak, az alkotók és a projekt kizárólagos szellemi tulajdonát képezik. A honlapon közzétett írások bármiféle átvétele, újraközlése, adatrögzítő rendszerben való tárolása tehát szigorúan tilos és kizárólag a Marosvásárhely Műemléki Topográfiája projekt írásos beleegyezése alapján lehetséges.

Tudományos közleményeikben és ismeretterjesztő írásaikban kérjük, hogy a honlapon található írásokra minden esetben a szerző és a cím pontos megjelölésével, valamint a felhasznált írást tartalmazó link és az utolsó frissítés idejének feltüntetésével hivatkozzanak, a következő példák szerint:

Oniga Erika: Godt Adolf háza. In: Marosvásárhely Műemléki Topográfiája, online adatbázis.
(http://topographia.ro/topografia/epulet/godt-adolf-haza-26.html, 2017. július 17.)

Mihály Melinda – Barabás Kisanna: Horea utca 3. In: Marosvásárhely Műemléki Topográfiája, online adatbázis. (http://topographia.ro/topografia/epulet/horea-utca-3-13.html, 2017. július 17.)